Vi söker CNC-Operatör inom Svarvning

5 juni 2024

Är du vår nästa medarbetare i svarvsektionen på KMV?

Erfaren CNC-operatör med spetskompetens inom svarvning

Kungsörs Mekaniska Verkstad AB

CNC-operatör, mekanisk verkstad

 

Kommun: Kungsör

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare anställning

Om jobbet

Till en av marknadens bredaste och starkaste leverantörer inom långhålsborrning behöver vi nu förstärka vår organisation till vår CNC-avdelning. Vi söker erfarna CNC-operatörer som drivs av att få utveckla och förbättra produktionsprocessen.

Vi erbjuder en arbetsplats som värdesätter noggrannhet, initiativtagande och självgående medarbetare.

KMV startades 1971 som ett litet familjeägt företag, sedan dess har vi vuxit och utvecklats till det vi är idag. 2012 blev KMV en del av Xano-koncernen.Vi är en av marknadens bredaste och starkaste leverantörer inom långhålsborrning. Förutom borrning erbjuder vi även svarvning, fräsning, hening, riktning. Genom åren har vi förfinat, förädlat och förbättrat våra metoder och vår maskinella utrustning för att idag kunna producera och behandla mer komplexa detaljer och komponenter. Vi har både styck tillverkning och serieproduktion.

Exempel på slutprodukter är maskinrör, kolvar, borrör, rotoraxlar, pumpaxlar, kolvstänger, styrstavar, generatoraxlar, lokaxlar, presscylindrar och propelleraxlar.

Läs mer om oss på vår hemsida www.kmv.se

I tjänsten ingår bland annat:

  • Arbeta för din och alla andras säkerhet i verkstaden.
  • Säkerställa genom processtyrning samt mätning att produkterna är enligt kunds specifikation.
  • Övervaka process samt arbetsområde för att trygga leverans till kund.
  • Arbeta på bästa sätt enligt framtagen standard.
  • Driva och utveckla arbetsmetoder samt standard.
  • Läsa och förstå ritningar och arbetsinstruktioner.
  • Utföra lättare underhåll och skötsel av maskiner.

 

Din profil

Som CNC-operatör är din huvudsakliga uppgift att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du ansvarar för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner och kvalitetskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och genomföra omställningar enligt instruktioner. Även visst underhåll på verktyg och utrustning ingår i dina arbetsuppgifter.

Du är en noggrann, självgående, och initiativtagande person. Erfarenhet som CNC-operatör är ett krav. Stor vikt läggs vid din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvalitén och produktionsprocessen.

Denna tjänst kräver att du behärskar svenska på en god nivå, då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner.

Våra styrsystem inom svarvning är Fanuc, Siemens 840D och Fagor

Det förekommer även arbete i supportsvarv.

Arbetstider: Dagtid och skiftgång

 

Är du intresserad av att bli en del av KMV?

Har du frågor eller funderingar beträffande tjänsten så är du välkommen att ringa eller maila produktionschef Tobias Stolpe 072-2081164, tobias.stolpe@kmv.se.